Privatumo politika

KAS MES ESAME?

Mūsų svetainės adresas yra: https://menulin.com/lt.

Patvirtiname, kad tvarkydami Jūsų asmens duomenis vadovaujamės:

  • Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (ES) 2016/679;
  • Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu;
  • Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymu;
  • kitais teisės aktais, reglamentuojančiais asmens duomenų apsauga.

KOKIUS ASMENS DUOMENIS MES RENKAME IR KODĖL JUOS RENKAME?

KOMENTARAI

Kai lankytojai komentuoja svetainėje, mes renkame komentarų formoje pateiktus duomenis, taip pat lankytojo IP adresą ir naršyklės vartotojo agento eilutes, kad būtų lengviau aptikti šlamštą.

Iš jūsų el. Pašto adreso sukurta anoniminė eilutė (dar vadinama ‘hash’) gali būti pateikta „Gravatar“ paslaugai, kad pamatytumėte, ar ją naudojate. „Gravatar“ paslaugos privatumo politiką galite rasti čia: https://automattic.com/privacy/. Patvirtinus jūsų komentarą, jūsų profilio nuotrauka bus matoma visuomenei jūsų komentaro kontekste.

MEDIA

Jei įkeliate vaizdus į svetainę, turėtumėte vengti įkelti vaizdus su vietos duomenimis (EXIF GPS). Svetainės lankytojai gali atsisiųsti ir išgauti bet kokius vietos duomenis iš vaizdų svetainėje.

KONTAKTINĖS FORMOS

SLAPUKAI

Jei paliksite komentarą mūsų svetainėje, galite pasirinkti išsaugoti savo vardą, el. pašto adresą ir svetainę slapukuose. Tai yra jūsų patogumui, kad jums nereikėtų vėl pildyti savo duomenų, kai paliekate kitą komentarą. Šie slapukai galios vienerius metus.

Jei apsilankykite mūsų prisijungimo puslapyje, mes nustatysime laikiną slapuką, kad nustatytume, ar jūsų naršyklė priima slapukus. Šiame slapuke nėra asmeninių duomenų ir jis pašalinamas uždarant naršyklę.

Kai prisijungsite, mes taip pat nustatysime kelis slapukus, kad būtų išsaugota jūsų prisijungimo informacija ir jūsų ekrano pasirinkimai. Prisijungimo slapukai trunka dvi dienas, o ekrano parinkčių slapukai – metus. Jei pasirinksite „Prisiminti mane“, prisijungimas išliks dvi savaites. Jei atsijungsite nuo savo paskyros, prisijungimo slapukai bus pašalinti.

Jei redaguosite ar publikuosite straipsnį, jūsų naršyklėje bus išsaugotas papildomas slapukas. Šiame slapuke nėra asmeninių duomenų ir jis tiesiog nurodo ką tik redaguoto straipsnio ID. Jis pasibaigia po 1 dienos.

ĮDĖTAS TURINYS IŠ KITŲ SVETAINIŲ

Straipsnius šioje svetainėje gali sudaryti įterptasis turinys (pvz., Vaizdo įrašai, vaizdai, straipsniai ir pan.). Iš kitų svetainių įdėtas turinys elgiasi visiškai taip pat, lyg lankytojas būtų apsilankęs kitoje svetainėje.

Šios svetainės gali rinkti duomenis apie jus, naudoti slapukus, įterpti papildomą trečiųjų šalių stebėjimą ir stebėti jūsų sąveiką su tuo įterptuoju turiniu, įskaitant jūsų sąveikos su įterptuoju turiniu stebėjimą, jei turite sąskaitą ir esate prisijungę prie tos svetainės.

KIEK LAIKO MES SAUGOME JŪSŲ DUOMENIS?

Jei paliksite komentarą, komentaras ir jo metaduomenys bus saugomi neribotą laiką. Taip mes galime atpažinti ir patvirtinti visus tolesnius komentarus automatiškai, užuot laikę juos moderavimo eilėje.

Vartotojams, kurie registruojasi mūsų svetainėje (jei tokių yra), mes taip pat saugome jų pateiktą asmeninę informaciją savo vartotojo profilyje. Visi vartotojai gali bet kada pamatyti, redaguoti ar ištrinti savo asmeninę informaciją (išskyrus tai, kad jie negali pakeisti savo vartotojo vardo). Tinklalapių administratoriai taip pat gali pamatyti ir redaguoti tą informaciją.

KOKIAS TEISES TURITE SAVO DUOMENIMS?

Jei turite sąskaitą šioje svetainėje arba turite komentarų, galite paprašyti gauti eksportuotą failą su asmeniniais duomenimis, kuriuos turime apie jus, įskaitant visus duomenis, kuriuos pateikėte mums. Taip pat galite paprašyti ištrinti visus jūsų turimus asmeninius duomenis apie jus. Tai neapima jokių duomenų, kuriuos privalome saugoti administraciniais, teisiniais ar saugumo tikslais.

KAM ATSKLEIDŽIAME JŪSŲ INFORMACIJĄ?

Mes neteikiam Jūsų duomenų tretiesiems asmenims be išankstinio Jūsų sutikimo, išskyrus teisės aktų nustatyta tvarka arba teisėsaugos institucijoms, siekiant ištirti teisės aktų pažeidimus. Jūsų duomenis taip pat galime teikti savo teisininkams (ginčo atveju) ir kitiems konsultantams. Lankytojų komentarai gali būti patikrinti naudojantis automatine šlamšto aptikimo paslauga.
Jūsų duomenis mes galime perduoti duomenų tvarkytojams, kurie teikia paslaugas (atlieka darbus) ir tvarko duomenis mūsų vardu. Duomenų tvarkytojai teikia svetainių prieglobos, duomenų centro ir/arba serverių nuomos paslaugas, rinkodaros ir ryšių su klientais valdymo sistemos, duomenų analizės bei kitas paslaugas. Kai kurie duomenų tvarkytojai gali būti įsisteigę trečiosiose šalyse už Europos Sąjungos ribų. Tokiu atveju įsipareigojame laikytis ES patvirtintų taisyklių dėl asmens duomenų perdavimo į trečiąsias šalis.
Duomenų tvarkytojai turi teisę tvarkyti Jūsų duomenis tik pagal mūsų nurodymus ir tik ta apimtimi, kiek tai yra būtina siekiant tinkamai vykdyti sutartyje nustatytus įsipareigojimus. Mes siekiame užtikrinti, kad ir duomenų tvarkytojai būtų įgyvendinę tinkamas organizacines ir technines saugumą užtikrinančias priemones bei išlaikytų asmens duomenų paslaptį.

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.


Menulin.com politika gerbia jūsų privatumą dėl bet kokios informacijos, kurią galime rinkti dirbdami mūsų svetainėje. Ši privatumo politika taikoma https://menulin.com (toliau – „mus“, „mes“ arba „https://menulin.com“). Mes gerbiame jūsų privatumą ir esame įsipareigoję apsaugoti asmenį identifikuojančią informaciją, kurią galite mums pateikti per svetainę. Mes priėmėme šią privatumo politiką („Privatumo politika“), kad paaiškintume, kokia informacija gali būti renkama mūsų svetainėje, kaip mes naudojame šią informaciją ir kokiomis aplinkybėmis galime atskleisti informaciją tretiesiems asmenims. Ši privatumo politika taikoma tik tai informacijai, kurią renkame per svetainę, ir netaikoma informacijos rinkimui iš kitų šaltinių.

Ši privatumo politika kartu su mūsų tinklalapyje paskelbtomis taisyklėmis ir nuostatomis nustato bendrąsias taisykles ir politiką, reglamentuojančią jūsų naudojimąsi mūsų svetaine. Atsižvelgiant į jūsų veiklą lankantis mūsų tinklalapyje, gali reikėti sutikti su papildomomis taisyklėmis ir nuostatomis. Svetainių lankytojai
 Kaip ir dauguma svetainių operatorių, Menulin.com renka neidentifikuojančią informaciją, tokią, kokią paprastai suteikia interneto naršyklės ir serveriai, pvz., Naršyklės tipą, kalbos pasirinkimą, nukreipiančią svetainę ir kiekvieno lankytojo prašymo datą ir laiką. „Menulin.com“ tikslas rinkti neidentifikuojančią informaciją yra geriau suprasti, kaip Menulin.com lankytojai naudojasi jos svetaine. Retkarčiais Menulin.com gali išleisti neidentifikuojančią informaciją suvestinėje, pvz., paskelbdamas savo svetainės naudojimo tendencijų ataskaitą.


Menulin.com taip pat renka potencialiai asmenį identifikuojančią informaciją, pavyzdžiui, interneto protokolo (IP) adresus prisijungę vartotojams ir vartotojams, komentuojantiems https://menulin.com tinklaraščio žinutėse. Menulin.com atskleidžia prisijungusių vartotojų ir komentatorių IP adresus tik tomis pačiomis aplinkybėmis, kuriomis naudojasi, ir atskleidžia asmenį identifikuojančią informaciją, kaip aprašyta toliau.

Asmens tapatybės nustatymo informacijos rinkimas
 Kai kurie Menulin.com svetainių lankytojai nusprendžia bendrauti su Menulin.com tokiu būdu, kad Menulin.com reikalauja surinkti asmenį identifikuojančią informaciją. Menulin.com renkamos informacijos kiekis ir tipas priklauso nuo sąveikos pobūdžio. Pavyzdžiui, lankytojų, kurie prisiregistruoja prie tinklaraščio apsilankę https://menulin.com, prašome pateikti vartotojo vardą ir el. Pašto adresą.

Saugumas
 Jūsų asmeninės informacijos saugumas mums yra svarbus, tačiau atminkite, kad nė vienas perdavimo internetu ar elektroninio saugojimo būdas nėra 100% saugus. Nors mes stengiamės naudoti komerciškai priimtinas priemones jūsų asmeninei informacijai apsaugoti, mes negalime garantuoti visiško jos saugumo.

Skelbimai
 Mūsų tinklalapyje rodomus skelbimus vartotojams gali pristatyti reklamos partneriai, kurie gali nustatyti slapukus. Šie slapukai leidžia skelbimų serveriui atpažinti jūsų kompiuterį kiekvieną kartą, kai jie jums siunčia internetinį skelbimą, kad kauptų informaciją apie jus ar kitus asmenis, kurie naudojasi jūsų kompiuteriu. Ši informacija leidžia skelbimų tinklams, be kita ko, teikti tikslines reklamas, kurios, jų manymu, jus domins labiausiai. Ši privatumo politika apima slapukus, kuriuos naudoja Menulin.com, ir neapima slapukų naudojimo jokiems reklamuotojams.

Nuorodos į išorines svetaines
 Mūsų tarnyboje gali būti nuorodų į išorines svetaines, kurių nenaudojame mes. Jei spustelėsite trečiosios šalies nuorodą, būsite nukreipti į tos trečiosios šalies svetainę. Primygtinai rekomenduojame peržiūrėti kiekvienos jūsų lankomos svetainės privatumo politiką ir taisykles bei nuostatas.
 Mes nekontroliuojame ir neprisiimame jokios atsakomybės už trečiųjų šalių svetainių, produktų ar paslaugų turinį, privatumo politiką ar praktiką.

Https://menulin.com pakartotinei rinkodarai naudoja „Google AdWords“
 Https://menulin.com naudoja pakartotinės rinkodaros paslaugas reklamuodamasis ankstesniems mūsų svetainės lankytojams trečiųjų šalių svetainėse (įskaitant „Google“). Tai gali reikšti, kad mes reklamuojamės ankstesniems lankytojams, kurie mūsų svetainėje neatliko užduoties, pavyzdžiui, pasinaudodami kontaktine forma užklausai pateikti. Tai gali būti skelbimas „Google“ paieškos rezultatų puslapyje arba svetainė „Google“ vaizdinės reklamos tinkle. Trečiųjų šalių pardavėjai, įskaitant „Google“, naudoja slapukus, kad pateiktų skelbimus, remiantis kažkieno ankstesniais apsilankymais. Žinoma, visi surinkti duomenys bus naudojami laikantis mūsų pačių privatumo politikos ir „Google“ privatumo politikos.
 Galite nustatyti „Google“ reklamavimo nuostatas naudodamiesi „Google“ skelbimų nuostatų puslapiu ir, jei norite, visiškai atsisakyti reklamavimo pagal interesus naudodami slapukų nustatymus arba visam laikui naudodami naršyklės papildinį.

Agreguota statistika
 Menulin.com gali rinkti statistinius duomenis apie savo svetainės lankytojų elgesį. Menulin.com gali pateikti šią informaciją viešai arba pateikti ją kitiems. Tačiau Menulin.com neatskleidžia jūsų asmeninę informaciją.

Partnerių informacijos atskleidimas
 Ši svetainė naudoja filialų nuorodas ir uždirba komisinius už tam tikras nuorodas. Tai neturi įtakos jūsų pirkiniams ar kainai, kurią galite sumokėti.

Slapukai
 Norėdami praturtinti ir patobulinti savo internetinę patirtį, Menulin.com naudoja „slapukus“, panašias technologijas ir kitų teikiamas paslaugas, kad pateiktų suasmenintą turinį, tinkamą reklamą ir išsaugotų jūsų nuostatas kompiuteryje.
 Slapukas yra informacijos seka, kurią svetainė saugo lankytojo kompiuteryje ir kurią lankytojo naršyklė teikia svetainei kiekvieną kartą lankytojui sugrįžus. Menulin.com naudoja slapukus, kad padėtų Menulin.com atpažinti ir sekti lankytojus, jų naudojimąsi https://menulin.com ir jų prieigos prie interneto nuostatas. Menulin.com lankytojai, kurie nenori, kad jų kompiuteriuose būtų talpinami slapukai, prieš naudodamiesi Menulin.com svetainėmis, turėtų nustatyti naršykles atsisakyti slapukų, atkreipdami dėmesį į tai, kad kai kurios Menulin.com svetainių funkcijos gali tinkamai neveikti be slapukų pagalbos.
 Toliau naršydami mūsų svetainėje nekeisdami slapukų nustatymų, jūs patvirtinate ir sutinkate su Menulin.com slapukų naudojimu.

El. Komercija
 Tie, kurie užsiima operacijomis su Menulin.com – perkant Menulin.com paslaugas ar produktus, prašomi pateikti papildomos informacijos, įskaitant, jei būtina, asmeninę ir finansinę informaciją, reikalingą toms operacijoms tvarkyti. Kiekvienu atveju Menulin.com renka tokią informaciją tik tiek, kiek tai yra būtina ar tinkama lankytojo sąveikos su Menulin.com tikslui įgyvendinti. Menulin.com neatskleidžia asmenį identifikuojančios informacijos, išskyrus toliau aprašytą. Lankytojai visada gali atsisakyti pateikti asmenį identifikuojančią informaciją, nurodydami įspėjimą, kad tai gali neleisti jiems įsitraukti į tam tikrą su svetaine susijusią veiklą.

Verslo perkėlimas
 Jei „Menulin.com“ ar iš esmės visas jo turtas būtų įsigytas arba jei tikėtina, kad „Menulin.com“ neteks verslo ar bankrutuotų, informacija vartotojui būtų vienas iš turto, kurį perduoda ar įgyja trečioji šalis. Jūs pripažįstate, kad toks perdavimas gali įvykti ir kad bet kuris Menulin.com pirkėjas gali toliau naudoti jūsų asmeninę informaciją, kaip nustatyta šioje politikoje.

Privatumo politikos pakeitimai
 Nors dauguma pakeitimų greičiausiai bus nereikšmingi, Menulin.com gali pakeisti savo Privatumo politiką laikas nuo laiko ir savo nuožiūra. Menulin.com ragina lankytojus dažnai tikrinti šį puslapį, ar nėra jo privatumo politikos pakeitimų. Jei ir toliau naudositės šia svetaine po bet kokių šios privatumo politikos pakeitimų, tai reiškia, kad sutinkate su tokiu pakeitimu.

Jei turite klausimų dėl duomenų apsaugos, rašykite adresu: admin@menulin.com